5. GS1 KONFERECIJA - ONLINE FORMAT

PODACI – IMPERATIV ZA DIGITALIZACIJU

pridružite nam se 07.04.2021. od 10 do 13h
Pridružite nam se na 5. GS1 konferenciji koja se održava 07.04.2021. u online formatu. Očekuje vas javljanje uživo iz GS1 studija sa interesantnim (online) gostima.


5. GS1 KONFERECIJA - ONLINE FORMAT

PODACI - IMPERATIV ZA DIGITALIZACIJUDatum: 07.04.2021.
Vrijeme: 10:00 - 13:00 h


Prijavite se >>

Protekle godine smo bili svjedoci koliko je globalni lanac snabdijevanja ranjiv i kako je lako ugroziti njegov opstanak. Brzo su na površinu isplivali svi nedostaci, ali su također vrlo brzo svi postali svjesni da je modernizacija poslovnih procesa neizbježna i predstavlja imperativ opstanka. Nakon početnih problema, pokrenute su aktivnosti koje imaju za cilj jačanje poslovanja kroz proces digitalizacije.

Predavači 5. GS1 konferencije će dati osvrt kako su se njihove kompanije prilagodile na nove uslove, te kuda planiraju u budućnosti usmjeriti svoje poslovanje da bi ostali konkurentni i trajno jačali.

Ove godine, u digitalnom formatu, razgovaramo o nikad aktuelnijim temama digitalizacije, a koje uključuju: matične podatke, logistiku i upravljanje skladišnim poslovanjem, implementaciji elektronske razmjene podataka.

Posebno izdvajamo priliku da doživite proces kreiranja, upravljanja i distribucije digitalnih informacija o proizvodima za retail industriju - aktivnosti koje za zapadna tržišta obavlja jedna BIH firma. Poslušajte kako je od početka pandemije Covid-19 do danas, ova firma uposlila dodatna 242 radnika, te ostvarila sve svoje planove i prije predviđenog roka.

Pridružite nam se online 07. aprila i obilježimo skupa mali jubilej povodom organizovanja 5. GS1 konferencije, jer ovo je vaša i naša priča.


Bear_Product_data

  Registracija

Sve članice GS1 Bosne i Hercegovine, kao i studenti, mogu prisustvovati konferenciji bez naknade, a kotizacija za ostale zainteresirane iznosi 100 KM + PDV.

Prijavite se!   

Sponzori konferencije